Vidović: mirni razlaz je neophodan zbog naše sigurnosti i budućnosti

Mirni razlaz je neophodan zbog naše sigurnosne i budućnosti, a ne zbog mržnje prema durgima, poručio je ovo zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Siniša Vidović.

FOTO: cafe.ba

On je dodao da oni koji su u prošlosti imali šanse da ostvare mirni razlaz, ali zbog svog podaničkog odnosa prema  Federaciji BiH i svog ličnog komfora to nisu uradili, danas nemaju pravo da se oglašavaju.

- Srpski narod je slobodarski narod i nikada nije volio kukavice koje uvijek nađu iza nekoga/nečega da se sakriju. Ko god na političkoj sceni nema energiju i viziju budućnosti za dobrobit naše djece, bilo da je pozicija ili opozicija, bilo bi pošteno da se sam udalji iz političkog života. Ovakvim stavovima, kao što je stav Igora Crnadka, upakovan, mlak i konfuzan, samo oduzimaju vrijeme i prostor onima koji hoće svoju energiju i sposobnosti da stave na raspolaganje narodu Republike Srpske – rekao je Vidović.

Prema njegovim riječima, san svakog Srbina je mirni razlaz.

- Da skinemo okove i kamen spoticanja, koji je Bosna i Hercegovina Republici Srpskoj,  kako u ekonomskom tako i u svakom drugom pogledu – ističe Vidović.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram