Foto: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je od početka sezone primarni cilj ABA liga, kao i da vjeruje da će igrači biti još motivisaniji za početak plej-ofa u regionalnom takmičenju.

Primarni cilj koji smo postavili ispred sebe je od početka bila ABA liga, i pretpostavljam da ćemo biti na nivou motivacije koji je bio prisutan do sada, možda čak i motivisaniji -rekao je Obradović.
 
Košarkaši Partizana dočekaće u ponedjeljak u hali Aleksandar Nikolić ekipu Studentskog centra, u prvom meču četvrtfinalne serije ABA lige.
 
Crno-bijeli su ove sezone oba puta savladali crnogorski tim u regularnom dijelu ABA lige. U Beogradu Partizan je slavio sa 91:82, dok su na gostovanju pobijedili sa 100:81.
 
Obradović je rekao da su utakmice protiv Studentskog centra i prošle i ove sezone bile „zanimljive“.

– Studentski centar je uvijek imao izvanredno pripremljene utakmice, tako će očekujem to i ovog puta, s obzirom da su oni imali vremena da se pripreme. Poštovanje prema protivniku i ogromna želja da se krene sa plej-ofom ABA lige – rekao je on.
 
Partizan u duel sa podgoričkim timom ulazi nakon eliminacije u četvrtfinalu Evrolige od Real Madrida. Crno-bijeli su poslije vođstva 2:0 u seriji poraženi sa 2:3.
 
Obradović je dodao da je igračima poslije poraza u petoj utakmici dao slobodan dan, a da je od prvog treninga fokus samo na utakmici sa Studentskim centrom.
 
– Čak sam zamolio ljude u stručnom štabu i igrače da se ne vraćamo uopšte na Evroligu. To je završena priča, treba da razmišljamo o ovome što je ispred nas, istakao je on.
 
Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je da se ekipa okreće borbi za titulu u ABA ligi, i dodao da neće biti lako protiv Studentskog centra.

– Mi samo pravom motivacijom i fokusom možemo da otvorimo seriju kako treba, sa pobjedom sutra i da se pripremimo potom za utakmicu u Podgorici. Spremni smo, zaboravili smo sve što se dogodilo u prethodnom periodu, okrećemo se novim ciljevima – zaključio je Anđušić.
 
Četvrtfinalna serija ABA lige igra se na dvije pobjede, a pobjednik u polufinalu igra protiv Cedevita Olimpije. Prvi meč Partizana i Studentskog centra igra se u ponedjeljak od 19 časova, prenosi Sport klub.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )