Foto: srpskainfo.com

U novoj, osmoj epizodi serijala "Ceca show" na Blic televiziji Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno govori o svom prijateljstvu sa pokojnom Marinom Tucaković.

Po prvi put u životu, Ceca snima album bez Marine Tucaković, što joj jako teško pada.
 
– Zajedno smo odlučivale o svemu, ona je za mene birala pjesmu. Napisala je cijelu moju karijeru. Toliko sam sada kao siroče jer mi je postavila jako visoke standarde, sada treba ne samo dostići to već to i prevazići – rekla je Ceca.

Marina i Ceca su oduvijek imale poseban odnos.

– Na Ušću sam je predstavila kao svoju drugu majku. Izgovorila je jednom da sam ja njoj posebna, tu me je jako prijatno iznenadila. To me je jako ganulo – ispričala je Ceca sa suzama u očima.
 
Ceca ističe da je sudbina što su se srele.
 
– Bog je namjestio da ja njoj dođem na vrata i da me ona izabere. Kao djevojčurak sam došla kod nje, tad mi je rekla da će napraviti zvezdu od mene, hvala Bogu tako je i bilo – kaže Ceca.
 
Folk diva ne krije svoju zahvalnost prema Futi i Marini Tucaković, smatra da su njih dvoje najzaslužniji za njenu uspješnu karijeru.
 
– Imala sam sreću da upoznam nju i Futu. Oni su me stvorili na estradi, dali mi novi identitet. Oni su najzaslužniji za moju karijeru. Kod nje sam uvek osećala ljubav, u njoj sam imala najvećeg prijatelja – rekla je Cec, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )