Foto: FK CRVENA ZVEZDA

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde nije bio oduševljen rezultatom i igrom svog tima protiv Kairata, ali je uvjeren da će Zvezda u revanšu doći do pobjede.

Znali smo da će biti tvrdo i teško, ali ići ćemo na pobjedu u Beogradu. Dosta se direktno igralo i ono o čemu smo pričali – prekidi, jer smo na taj način praktično primili dva gola. Dosta je konfuzije i stegnutosti bilo u prvom poluvremenu, ali drugi dio igre je bio dosta bolji i konkretniji, međutim, sitnice prave razliku. Moramo biti bolji u revanšu, gotovo je prvo poluvrijeme, znamo šta nam je činiti. Znali smo da neće biti lako. Idemo dalje – rekao je Stanković.
 
Ipak, optimističan je šef stručnog štaba Crvene zvezde pred revanš.
 
– Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga prijeti opasnost. Vidjeli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru.

Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali vjerujem u ove momke i u domaći teren – zaključio je Stanković.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )