Foto: Ras

Sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, Stefan Živojinović, iako je izbjegavao u medijima da priča o otimici svojevremeno je otkrio čega se sjeća iz tog mučnog događaja.

Sve je šokiralo priznanje Bojana T, ličnog kurira Dušana Spasojevića Šiptara da je Stefana Živojinovića, prije 21 godinu, novembra 2000. navodno oteo Sredoje Šljukić Šljuka (30), vođa zvezdarskog klana.
 
Stefan Živojinović (29) posle kratke i prilično uspješne pjevačke karijere povukao se iz javnosti i trenutno živi u inostranstvu. On je ranije izbjegavao da priča za medije o otmici, ali jednom prilikom je otkrio da mu je, kad se prisjeti svega, u sjećanju samo jedan osećaj – strah.
 
– Plašio sam se da će mi to biti poslednji dani u životu. Imao sam samo osam godina, ali sam bio vrlo svjestan opasnosti. Osjećao sam neopisiv strah. Tu si gdje si, ne znaš šta će biti. U jednom momentu sam se samo pomirio sa situacijom, jer sam shvatio da ništa ne mogu da uradim. Ipak, iz tog strašnog iskustva izvukao sam jednu važnu pouku, naučio sam da cijenim svaki dan i trudim se da ga maksimalno iskoristim, jer nikada ne znam koji će mi biti poslednji. Uglavnom, pobijedio sam traume, iako su nam svima u porodici u dubini duše ostali neki strahovi – rekao je Stefan pre nekoliko godina za medije, prenosi Blic.
 
– Što ti je teži put, bićeš jači! Glupo je da ja to pričam, kada je moj život uglavnom bio med i mlijeko, a otmica mi je najveća trauma. Ipak, nisam ja kriv što sam se rodio kao sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića… Neću da me pamte samo po tome što sam bio otet, nego po mom glasu, mojim pjesmama… Neću da me bilo ko sažaljeva, neću da budem bilo kome “jadan” – zaključio je tada Stefan.

Ovako su mediji pisali o posljednjem danu otmice:
 
Sve je dobro kada se dobro završi. Narod je odavno skovao izreku koja je razgalila najprije srca i dušu Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a onda i svih normalnih, dobronamjernih ljudi. Oteti Stefan Živojinović, maloljetni nasljednik slavne folk zvijezde i bivšeg teniskog asa, poslije pet dana vratio se kući.



Pošto su mama i tata “na ruke” izbrojali kidnaperima dva i po miliona njemačkih maraka, otetog osmoipogodišnjaka su kriminalci pustili da se vrati svojim najmilijima. Mali Stefan je stigao kući u utorak nešto poslije 22 časa. Kako se saznaje od pouzdanih izvora, doveo ga je taksista.
 
Šta se te noći zaista zbivalo? Stefana su po dobijanju pune svote ucjene kriminalci ostavili u samom centru, blizu Kalemegdana, da sjedi na klupi!
 
– Čiko, vozi me kući. A, nemam ni cipele, jer su mi skinuli rolere’ – rekao je dječak taksisti kojeg je zamolio da ga odveze kući.
 
Za sve je najvažnije da se Stefan živ i zdrav vratio kući. A, da li će dijete prebroditi sve što obično slijedi u sličnim slučajevima, koji nesrećom su, eto, zakucali i na ove prostore, vidjeće se.
 
Brena i Boba su se trudili, što da udovolje otmičarima, što jer su takvi, da porodičnu dramu sve vrijeme zadrže za sebe. Nakon Stefanovog povratka Boba i Brena organizovali su konferenciju za štampu, nakon višednevnog ćutanja. Potom je cijela porodica otišla u Ameriku.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )