Foto: srpskainfo.com

Pjevačica Sara Jovanović koja je nedavno pričala da se borila sa anksioznošću, progovorila je o psihoterapiji na koju ide već godinu dana.

Priznaje da su joj prijatelji bili najveća podrška.

– Danas sam, na putu do svoje Irene, shvatila da će ovog mjeseca biti tačno godinu dana koliko idem na psihoterapiju. Zauvijek ću biti zahvalna svojim prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje pshičke barijere, strahove i da se prepustim tako važnom (prekopotrebnom) koraku. Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često predstavlja na pogrešan način. Nekako zastrašujuće, apstraktno. Iako sam se često bavila i čitala o ovoj temi, i ja sama sam pred prvi odlazak (svjesno i nesvjesno) doživjela to kao znak slabosti – navela je ona na Instagramu.

– A iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite, da se suočite sa raznim izazovima i preprekama i nadogradite sebe u svakom smislu. Znam koliko je meni značila podrška i dodatni vetar u leđa, samim tim sam željela da okačim ovaj stori kao podsjetnik da je uvijek pravi trenutak da preduzmete takav korak. Ako ste odlagali i ostavljali po strani, evo, baš se danas raspitajte i zakažite prvi termin. Pokušajte. Uvjerićete se brzo da je to nešto nabolje što ste uradili za vas – poručila je pjevačica, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )