Foto: Screenshot

Luka Dončić imao je šta da kaže sudijama tokom meča sa Poljskom.

Zbog redukovanog broja objava na Facebook za nesmetano praćenje vijesti i ostalog sadržaja, dodajte besplatnu aplikaciju cafe.ba ! Klikom OVDJE !
 

Slovenija je eliminisana sa Eurobasketa, aktuelni prvak Evrope završio je takmičenje u Berlinu porazom od Poljske (90:87). Teško im je pao poraz, posebno Luki Dončiću koji je u nekoliko navrata uhvaćen kako psuje na srpskom. Prvo tokom meča kada je njegov tim uspio da se vrati u igru, a onda po završetku meča kada je tražio od sudija da dosude faul na Klemenu Prepeliču. Imao je šta da im kaže.
 
Pravdu na ovom meču dijelili su Antonio Konde (Španija), Martin Horozov (Bugarska) i Kerem Baki (Turska), a superstar Dalasa je na srpskom uputio psovke prema svoj trojici. Prvo je to uradio krajem treće četvrtine kada nije dobio faul "Pu, majku ti je**m u pi**u", izgovorio je tada Luka, ali se potom smirio, jer je njegov tim uspio da nadoknadi minus. Onda je ušao u nervozu na oko tri minuta prije kraja kada je isključen zbog pete lične.



Slovenci su gubili na ulasku u posljednji minut (89:80), pa su preko Dragića i Murića napravili nevjerovatnu seriju od 7:0 i vratili dramu. Sokolovski je dao jedno od dva bacanja, Sloter je promašio za dva, pa je Prepelič uzeo loptu i krenuo u napad za produžetak, pokušao je da dobije faul na šutu za tri sa oko pola terena, nije se to dogodilo, sudije se nisu oglasile, što je značilo da je meč gotov. Tada je Luka krenuo ka njima sa novim psovkama "Pi**o jedna us**na, pi**o jedna, je**m ti mater u pi**u", vikao je Dončić ka arbitrima koji na to nisu reagovali.



Poraz Slovenije i Luke Dončića ujedno znači i da su sva tri superstara NBA lige završila takmičenje - ispali su i Jokić i Adetokunbo.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )