Foto: Mondo

Aleksandar Mitrović bio je nezadovoljan poslije poraza, ali ne igrom već posjetom na tribinama!

Srbija je startovala svoje takmičenje u Ligi nacija porazom od Norveške 1:0, a najbolji napadač Srbije Aleksandar Mitrović je nakon meča priznao da je frustrirajuće da poslije toliko šansi njegov tim ne postigne gol.
 
Veliki broj kornera, centaršuteva, napada, jedna velika šansa za Luku Jovića, ali jednostavno lopta nije htela u gol Norveške.
 
"Naravno da je fruistrirajuće, imali smo mnogo šansi, mnogo kornera, mnogo centaršuteva i na kraju nismo dali gol. Frustrirajuće je za svakog napadača i za cijelu ekipu. Mislim da smo ušli malo loše u utakmicu, ali kako je vrijeme išlo vratili smo se, ali presjekao nas je taj gol. Drugo poluvrijeme mislim da smo dominirali i da smo se mi pitali, da smo stvarili šanse, ali oni su par puta izbacivali loptu sa gol linije, golman je branio svašta i jednostavno nas nije htio gol", analizirao je Mitrović.
 
Naglasio je špic iz Smedereva da vjeruje da je srpski tim igrao dobro, ali da jednostavno nije bilo adekvatnog rezultata na ovom meču. 
 
"Opet kažem mislim da smo igrali dobro, pogotovo drugo poluvrijeme i da treba da igramo tako i sljedeći meč. Igraćemo sa njima opet u Norveškoj. Moramo da se oporavimo jer je ovo jako iscrpljujuća utakmica, fizički, mentalno baš teška. Mislim da smo dali sve od sebe", rekao je Mitrović.
 
A onda je najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Srbije kritikovao navijače koji nisu stigli na meč u velikom broju.
 
"Zahvalio bih se navijačima koji su došli danas da nas bodre, nije ih bilo puno ali hvala im što su došli, što nas uvijek prate. Hvala svim tim ljudima koji nas uvijek prate, jer mi igramo za njih. Oni su naša snaga i stvarno im hvala. Očekivao sam više navijača, ali eto, izgleda kako god da igramo neki ljudi to ne cijene i ne poštuju", rekao je on i prokomentarisao igru sa dva napadača:
 
"Zavisi od utakmice, Luka me malo rasteretio jer su oni igrali bez lopte, nabili su se svi u 16 metara i jako je bilo teško napraviti šansu. Ali mislim da smo zaslužili bar taj jedan gol. Nema šta, guramo dalje, početak kvalifikacija, ima još dosta da se igra. Fokusirani smo da se oporavimo dobro za sljedeći meč sa Slovenijom". završio je on. 
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )