Foto: HNS

Danski mediji su bili u šoku kada su saznali da su fudbaleri reprezentacije Hrvatske nakon pobjede u Kopenhagenu riješili da obiđu tamošnje noćne klubove.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske uspjela je konačno iz trećeg pokušaja da stigne do prve pobjede u novoj sezoni Lige nacija.
 
Hrvati su savladali Dansku 1:0 i to na gostovanju u Kopenhagenu, a znali su taj trijumf i da obilježe. Danski mediji pišu da je Luka Modrić nakon meča poveo saigrače iz reprezentacije da sve lijepo proslave - u noćnom klubu!

Mediji u Danskoj ostali su u šoku nakon meča dva tima. Mario Pašalić je bio čovjek odluke i igrač koji je donio pobjedu timu Zlatka Dalića. Ali kako piše tamošnji "Ekstra Bladet", igrači Hrvatske su pobjedu znali da proslave.
 
"Nakon što je igrač Real Madrida obrisao pod s reprezentativcima Danske, otišao je na ulice Kopenhagena. Izvori kažu da je Modrić sa nekoliko saigrača posjetio ekskluzivni noćni klub", počeo je ovaj list.
 
"Tamo su proslavili pobjedu nad Danskom nakon što su odigrali odlično drugo poluvrijeme u kojem je Modrić ušao kao zammena i promijenio ritam utakmice. Naravno, njihov dolazak nije prošao neopaženo. Brojni gosti su primijetili najboljeg igrača svijeta iz 2018. godine, kao i ostale koji su došli s njim."
 
Danski medij je imao zanimljivu opasku šta se dešavalo narednog dana.
 
"Dan kasnije, Modrić, zvezda Čelsija Mateo Kovačić i još nekoliko reprezentativaca otišli su na fitnes trening, kako bi se možda izliječili od mamurluka", navodi "Ekstra Bladet", koji je u nastavku teksta istakao da je Hrvatska imala luksuz da u igru uvede igrača koji je nedavno sa punih 36 godina osvojio Ligu šampiona kao jedan od ključnih igrača Real Madrida...
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )