Foto: ANA KORAĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT

Ana Korać odlučila je da stane na put glasinama da iznajmljuje skupe automobile, pošto su te priče uzele maha, nakon što je se na svom Instagram profilu pohvalila najnovijim džipom.

Starleta je sada u razgovoru za medije objasnila o čemu se tu radi.

– Prije svega svim čitaocima želim sve najljepše u Novoj godini, kao i današnji Badnji dan i sutra Božic. Do sada se nisam oglašavala kada su ovakve stvari u pitanju, ali želim da spustim prašinu koja se podigla oko mog automobila i stavim tačku na tu pricu. Džip sam dobila od svog dečka sa kojim sam nekoliko mjeseci u stabilnoj vezi. On je veoma uspješan mladi čovjek i želio je da mi pokloni auto. Ne znam u čemu je problem?- zapitala se Koraćeva i dodala:

– Nikada se nisam kitila tuđim perjem, pa nemam namjeru ni sad. Moj partner sa kojim imam ozbiljne životne planove mi je poklonio auto, čini me srećnom, lijepom, zaljubljenom ženom. Svakoj bi djevojci poželjela da ima muškarca kao ja. Zašto niko komentariše koliko sam srećna ispunjena, voljena žena, nego odmah gledaju materijalne stvari? Znate zašto? Zato što ih samo zanima ko mi je to kupio. Vidjećete kada se budemo vjenčali – porucila je Koraćeva za Kurir.

Otkako je srećna u ljubavi sa uspješnim biznismenom Ana se smirila, sredila svoj život i vjeruje da će uskoro postati majka djevojčice.

– Vrijeme mi je da se ostavrim u najvažnijoj životnoj ulozi. Imam mirnu luku i mom dečku želim da rodim najljepšu djevojčicu. On je dečko za primer i neko ko je uljepšao moj život- zakljucije ona.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )