Foto: Kurir

Jovan I. (24), sin potpredsjednice Narodne stranke Vuka Jeremića, Sande Rašković Ivić izvršio je samoubistvo, nezvanična su saznanja.

A evo kako je nekada pričala njegova majka o njemu i kakvim je postupcima izazivao buru u javnosti Sanda Rašković Ivić kratko je jednom prilikom rekla da je očigledno da Jovan voli da se šali.
 
- On je sklon ludiranju i šalama. Sad mu je i vrijeme - rekla je Raškovićeva ranije.

Jovan I. je studirao filozofiju u Beogradu, a njegove objave na društvenim mrežama su izazivale veliku pažnju domaćih i regionalnih medija. Naime, kako je pisao „Jutarnji list“, Ivić se "narugao Hrvatskoj nazivajući Dalmaciju zapadnom srpskom pokrajinom”, a u svojim objavama najavljivao je kako će "sledeći napad Srbije na Hrvatsku biti daleko žešći nego onaj iz devedesetih godina”.
 
Prema pisanju ovog portala, njegov govor mržnje plasiran na društvenim mrežama događao se upravo dok je ljetovao u vili u Primoštenu, koja je u vlasništvu njegove majke Sande, a iz koje je mladi Jovan sa djevojkom posjećivao druge gradove po Dalmaciji. Za vrijeme boravka u Splitu, na Fejsbuk stranici objavio je tekst "Poslednji dan boravka u zapadnoj srpskoj pokrajini”.
 
Sanda Rašković Ivić je tada za medije izjavila da je u pitanju dječačka šala njenog sina.

- Bila je to dječačka šala na privatnom Fejsbuk profilu mog sina. Niko ne misli da je Split Srbija, niti bi ratovao. To nije hteo moj otac, neću ni ja, niti jedno od moje dece - rekla je ona.

OGLASILO SE I TUŽILAŠTVO

 Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.
 
- Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu - kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović, prenosi Blic pisanje Tanjuga.
 
On pojašnjava da je na licu mjesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

MLADI JOVAN I RANIJE POKUŠAVAO DA DIGNE RUKU NA SEBE

Ovo nije prvi put da Jovan I. pokušao da se ubije. Naime, pre dva meseca on se zatvorio u stan i navodno nagutao lekovima, a kako se zaključao, niko nije mogao da uđe unutra. Poznata političarka je tada zvala policiju koja je upala u stan kako bi ga spasila, piše Informer.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )