Foto: E! NEWS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Džejms Majkl Tajler, koji se proslavio glumeći Gantera u seriji "Prijatelji", preminuo je u 59. godini nakon duge i teške bolesti.

Od voljenog glumca su se oprostile i zvijezde serije “Prijatelji”, koje su u svojim objavama naveli kako će im nedostajati.

– “Prijatelji” ne bi bili isti bez tebe. Džejms Majkl Tajler, koji se proslavio glumeći Gantera u seriji “Prijatelji”, preminuo je u 59. godini nakon duge i teške bolesti. Nedostajat ćeš – napisala je Dženifer Aniston, koja glumi Rejčel, i objavila scenu iz “Prijatelja” u kojem je sa Džejmsom Majklom Tajlerom, prenosi Avaz.

– Tajler, nedostajaćeš nam. Hvala ti što si bio uz nas – napisala je Lisa Kudrou, koja glumi Fibi.

– Mnogo smo se smijali druže. Nedostajat ćeš. Počivaj u miru, moj prijatelju – napisao je Met Leblank, koji glumi Džoija.

– Veličina zahvalnosti koju si unio u sobu i pokazivao svaki dan na setu je veličina zahvalnosti koju poznajem. Počivaj u miru Džejms – napisala je Kortni Koks, koja je glumila Moniku Geler.

Tajler je preminuo mirno, u svojoj kući u Los Anđelesu u nedjelju ujutro, navodi se u saopštenju njegovog menadžera. Tajleru je 2018. dijagnosticiran uznapredovali rak prostate koji se kasnije proširio na njegove kosti.

– Želeći da pomogne što većem broju ljudi, hrabro je podijelio svoju priču – rekao je njegov menadžer.

Iako nije imao istu količinu vremena na ekranu kao šest glavnih likova iz “Prijatelja”, Ganter je bio i ostao popularna figura među fanovima “Prijatelja”.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )