Foto: Screenshot

Nakon svjedočenja Džonija Depa i nekih od svjedoka na red je došla i Amber Herd, a nakon što je opisala kako ju je bivši muž zlostavljao flašom pića, došlo je do neprijatne situacije u sudnici, te je reagovala i policija.

Glumica je silazila s klupe za svjedoke, kad je shvatila da joj se bivši suprug Džoni Dep približava. Ustuknula je i sakrila se iza policajaca, koji su očito i sami mislili da je glumac krenuo na nju, jer su mu rukama pokazali da stane te stali između njih.
 
Dep je sam rekao da ne vidi dobro, pa mnogi vjeruju da u tom trenutku nije shvatio gdje se Amber nalazi. Kad su ga policajci zaustavili, okrenuo se prema advokatima i slegnuo ramenima.


Za to vrijeme Amber se i dalje držala iza policajaca, a tek nakon što se on pomjerio, vratila se na svoje mjesto u sudnici.
 
Amber je ispričala da ju je Dep prije toga optužio da spava s kolegom iz filma "The Danish Girl", s kojim je glumila godinu dana ranije. Dodala je i da prije svađe Džoni potvrdio da nije ni jeo ni spavao, a tvrdi da je uzeo osam do deset MDMA tableta i da je nastavio da je optužuje da ga vara.

S druge strani, advokatski tim Džonija Depa tvrdi da Amber ne govori istinu i planira da razotkrije njene laži tokom unakrsnog ispitivanja.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )