Foto: printscreen

Takmičar britanske verzije kviza 'Ko želi biti milioner' JP Morgan doživio je vrlo neugodan trenutak tokom emisije.

Naime, budući da nije znao odgovor na jedno pitanje, odlučio je nazvati suprugu u nadi kako će mu ona pomoći. Pitanje vrijedno 16.000 funti glasilo je: Koji je od ovih dana dio vikenda u Njemačkoj?, a ponuđeni odgovori glasili su A) Donnerstag, B) Mittwoch, C) Sonntag ili D) Dienstag.
 
“Tetka moje supruge živi u Njemačkoj više od 50 godina te je više puta posjećivala. Supruga koja bi inače bila u publici, ostala je kod kuće kao moj joker zovi”, rekao je Morgan.
 
Međutim, kada je nazvao suprugu, javio se muški glas. Voditelj emisije Jeremy Clarkson rekao je Morganu kako se na telefon njegove supruge javio neki muškarac i da se opusti jer je moguće da se radi o potpuno nevinoj situaciji. Kada se Elizabeth konačno javila, Jeremy je upitao je li neko s njom.
 
 
 
Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama te je izazvao lavinu komentara.
 
“Pitanje za vrijeme pauze: Ko je muškarac koji se javio na telefon kada je JP nazvao svoju ženu?”, glasio je jedan komentar, prenose 24 sata.
 
Neki su muški glas s druge strane slušalice povezali s mogućom aferom, no drugi su tvrdili kako se čulo da se javila automatska sekretarica koja kaže kako nema signala.
 
Pažljivim slušanjem uistinu se može čuti kako se javlja automatski odgovor koji kaže kako nema usluge. Morgan je svejedno napustio kviz te osvojio 64.000 funti.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )