Foto: srpska info

Pjevač Šako Polumenta otvorio je dušu i otkrio nepoznate detalje iz svog života.

On je priznao da je bio nevjeran u braku, ali i da je njegova supruga Vesna znala za sve ljubavnice.
 
– Imao sam mnogo ljubavnica, zna to moja žena. Ona i ja nismo bili zajedno 4 godine. Od 1995. do 2010. smo bili zajedno, ali smo stavili tačku. Dobijao sam svašta nešto od ljubavnica i djevojka, i donji veš su skidale baš na stejdžu. Nisam nikada rekao da sam oženjen ni jednoj – pričao je Šako.– Neću svoju ženu da ponizim, ona je meni cijelog života nešto sveto. Imao sam ljubavnica poslije 2010., ne kajem se, bilo mi je lijepo. Nešto u tom trenutku nije radilo, ali moja žena je žena mog života, ona je junak. Ljubavnice su djevojke koje pozdravljam, mi se i danas viđamo i popričamo. Ja sam mnogo puta bio izmirisan od ženskih parfema, a da nisam bio ni sa jednom – dodao je on.
 
– Imao sam jednu lijepu vezu sa djevojkom koja mi je značila. Nadam se da je ona dobro. Shvatio sam da je to žena sa kojom ne želim da nastavim dalje kada sam se vratio svojoj supruzi. Budim se na Adi Bojani, a djeca su u Budvi sa ženom. Budiš se, imaš sve, a nemaš ništa. Zašto sam ostavljen? Najviše bih volio da se vratim u vrijeme da budem sportista i držim svoju ljubav za ruku. Život me ošamario, ali jači sam od života – naveo je Šako, a njegovu ženu je mnogo boljelo sve što je pored njega prošla.On se dotakao i rođaka Dada Polumenta i ispričao u kakvom su odnosu.
 
– Dado je dio moje kuće i dio moje duše. Moj brat je njegov otac. Ja uvijek kažem da je to moje sve. Njemu sam najviše pomogao. On nikada ne priča o našem odnosu kad ga pitaju, a volio bih da to čujem i od njega – rekao je Šako za “Premijeru”, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )