Foto: cafe.ba

Advokat specijalizovan za emigraciju, Kon-Ming Cao, smatra da nema prepreka da Novak Đoković dođe u Australiju.

On je naveo da bi bilo dovoljno da Novak uđe da se obrati Pograničnoj službi Australije, te da objasni okolnosti pod kojima traži ulazak u zemlju i skidanje zabrane.
 
– Nema rizika koji se povezuje sa ulaskom Novaka Đokovića u Australiju. Bilo bi besmisleno ne dozvoliti mu da dođe drugu godinu zaredom. Pričamo o jednom od najboljih tenisera na svijetu, koji će dovesti mnogo stranih poshetilaca u zemlju – rekao je Cao.
 
Ipak, ostaje samo da se sve formalizuje, a Novak već ima pozitivne signale.
 
– Imamo dobre neke naznake, ali to je sve nezvanično. Preko advokata u Australiji komuniciramo sa vlastima i državnim organizacijama koje su odgovorne za moj slučaj. Nadam se nekom odgovoru, kakav god on bio. Naravno, nadam se pozitivnom. Nadam se da ću odgovor dobiti u narednih nekoliko nedjelja, što će mi dozvoliti da se adekvatno spremim za početak sezone, ukoliko on bude već u Australiji. Ja želim da idem tamo iako je situacija drugačija u potpunosti za taj eventualni odlazak u odnosu na to šta se desilo ove godine. Međutim, ja sam prešao preko svega toga što se dešavalo i stvarno želim da igram tenis. To je ono što znam najbolje da radim. Australija je oduvek bila zemlja u kojoj sam igrao svoj najbolji tenis i to se vidi po rezultatima tako da sam uvek dodatno motivisan da idem tamo. Ovoga puta još više sam motivisan i nadam se da će odgovor biti pozitivan- rekao je Đoković u izjavi za Sportal.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )