Foto: @AFCAjax/twitter

Dok se još čeka odluka UEFA o nastavku sezone po završetku pandemije korona virusa, klubovi kuju planove za sljedeću. Crvenoj zvezdi ponuđen je mladi napadač iz Ajaksa Damjan Dostanić, saznaje HotSport.

Riječ je o momku rođenom 2001. godine u Roterdamu. Pored holandskog državljanstva ima i srpsko, tačnije igrao je za selekciju Srbije do 19 godina.

Njemu 30. juna ističe ugovor sa Ajaksom, a ove sezone je za “kopljanike” odigrao 18 mečeva i postigao je šest golova. Igrao je u Ligi šampiona za igrače do 19 godina. Prije Ajaksa nosio je dres mlađih kategorija Ekscelziora.

Kako piše Sportblic ovaj igrač upamćen je po prošlogodišnjem debiju u profesionalnom fudbalu kada mu je trebalo samo pet minuta da postigne gol.

Mladom Dostaniću na stolu su ponude iz Holandije i Portugalije, a pominje se i grčki Olimpijakos, međutim njegova želja je Crvena zvezda.

S druge strane crveno-bijelima je potreban napadač, pogotovo mladi koji bi mogao da se razvije kroz Superligu Srbije u kojoj će morati u startnoj postavi timova da budu bar dva igrača ispod 21 godine. Na potezu je šampion Srbije.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )