Foto: pixabay

Jedan zagrebački restoran odlučio je da napravi i prve hrvatske ćevape, odnosno njihovu verziju.

"S obzirom na to da se BiH smatra zemljom ćevapa, odlučili smo da pokrenemo nešto što bi baš bilo naše, hrvatsko. Kako ne bismo uvrijedili ljude iz susjedne države i nazvali ćevapima, odlučili smo da napravimo mljevenike", rekao je Domagoj Delač, vlasnik restorana.
 
"Dugo smo birali sastojke, isprobavali šta je najbolje. Ovaj put naši stalni gosti učestvovali su u isprobavanju naših ideja, sve dok nismo došli do završnog proizvoda koji nas je sve oduševio. Iz toga proizlazi da će se kod nas mljevenici sastojati od svinjetine i junetine, ali će svinjski but dati dovoljno masnoće da mljevenik bude poprilično sočan", rekao je vlasnik restorana.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @instafood_zagreb

 
U porciju ulazi osam velikih mljevenika (350 g mesa), porcija pomfrita, luk, francuska salate i svježe pečena topla domaća lepinja od pica tjesta.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )