Foto: srpska info

U srcu Vračara, na posljednjem spratu elitne zgrade stanije Ana Bekuta, prema riječima njenih susjeda, omiljena komšinica, čiji osmijeh svi u kraju vole. Skoro da ne postoji osoba koja nije imala riječi hvale na šarmantnu damu koju svake subote gledaoci imaju prilike da gledaju u muzičkom - talent šou programu „Zvezde Grand“.

Ana je tako divna i otmjena dama. Čak i kada izađe ispred zgrade da prošeta u kežual izdanju izgleda kao prava dama. Ništa joj nije strano ili teško. Ako nisu unuk ili unuka kod nje, ona ode sama po picu da pokupi u obližnjem restoranu. Uvijek nasmijana i baš nam je drago što živimo u istoj ulici – kaže za „Super TV“ jedna starija komšinica Mila i dodaje:
 
– Ne odvaja se od Mrke. Izgledaju kao zaljubljeni tinejdžeri. Mislim da sam malo starija od nje, ali nisam mogla da vjerujem da neko može da bude toliko zaljubljen kao što su njih dvoje. Znaju da prošetaju po kraju. Ako ona snima, Mrka popije jutarnju kafu u obližnjem kafiću. Mada rijetko se kada odvajaju.
 
Kako je u blizini zgrade gde živi Ana, Kalenić pijaca, zaputili smo se da proverimo da li pjevačica odlazi po namirnice ili ipak šalje Mrku, prenosi Blic.
 
– Dolazi nam često. Vuče ona kolica za pijacu. Kupi sve i svašta. Dosta voća i povrća. Cijela kolica napuni. Mi je često pitamo da nam nešto i zapjeva. Nekada se desi i da pusti glas, ali ne želimo da je maltretiramo. Ostavi bakšiš. Nije šrktica. Nije Mrka lud što je našao takvu damu i ne ispušta – kaže kroz osmijeh prodavac, dok gospođa koja prodaje cvijeće na drugoj tezgi dobacuje:
 
– Ana je kao suncokret. Zrači. Uvijek sa osmijehom. Nikada je nisam vidjela neraspoloženu. Kupi i cvijeće kod mene. Kaže voli da joj cvijeće krasi dom. Da joj širi prirodne mirise. Voli od kala do suncokreta. Ali i ovo cvijeće u saksiji. Pričala nam je da mu priča, pjeva… Dobra je Ana, prirodna žena. Nekada mi bude žao što nije malo oštrija. Gledam one „Zvezde Granda“, svi se nešto svađaju, nadvikuju, a ona odmjerena. I sve što kaže, kaže kako treba.
 
Prodavačice u radnji koja se nalazi blizu Aninog stana kažu da kupuje namirnice.
 
– Viđamo je često, a svrati s vremena na vrijeme. Jednom je ušla neraspoložena, valjda je žurila nešto. Nismo to očekivali od nje. Odmah smo pomislili da je možda raskinula sa Mrkom. Međutim, poslije dva dana smo ih vidjeli zajedno. On ju je prvo dovezao kući, a onda su poslije nekog vremena izašli da šetaju. Bila je raspložena. Mora da je tog dana završavala neke obaveze koje su je mučile – kaže radnica dok se komšinica se ubacuje u razgovor:
 
– Anu često viđam kod frizera. Onog poznatog kod koga ide i Brena. Tu je i on tik uz njenu zgradu. Dok je bilo lijepo ovo vrijeme često je sa njim i radnicima ispijala kaficu ispred salona. Mnogi je samo pogledaju, neki joj dobace da je prava kraljica, ali svi obožavamo njene pjesme.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )