Foto: glassrpske

Beeper Mini aplikacija se vratila na Play Store sa novim ažuriranjem, koje zaobilazi Apple iMessage restrikcije.

Tokom prethodnog vikenda, Apple je potvrdio da je preduzeo korake kako bi ugasio Beeper aplikaciju, istakavši i da će nastaviti da to čini.
 
Beeper je, prema svemu sudeći, uspio da pronađe način da zaobiđe Appleove restrikcije. Beeper Mini aplikacija se vratila na Play Store i zadržava end-to-end enkripciju. Međutim, registracije pomoću broja telefona nisu dostupne. Svi korisnici moraju da se registruju i upisuju pomoću Apple ID-a.
 
Kompanije je takođe načinila Beeper Mini besplatnim za korišćenje, istakavši da je "situacija bila pomalo haotična i da ne žele da korisnicima naplaćuju to. Kada se situacija stabilizuje, ponovo će biti uključena opcija za pretplatu".
 
Beeper Mini je aplikacija koja korisnicima omogućava da četuju sa iPhone korisnicima i uživaju u svim funkcijama koje nudi iMessage, uključujući fotografije/video visokog kvaliteta, enkripciju, emodžije, status kucanja i drugo, prenosi b92.
 
Iako se Apple suočava sa pritiscima kompanija kao što su Google i Samsung, izgleda da će iMessage ostati ekskluziva za Apple uređaje. Ipak, kompanija iz Kupertina je pristala da implementira podršku za RCS.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )