Foto: Twitter

Za sada nepoznata osoba prijeti građanima Srbije i predstavlja se kao član grupe Anonimus.

Dojave o bombama ne prestaju.
 
Samo u toku jučerašnjeg dana prijetnje o postavljenim bombama je poslato na adrese više od 90 osnovnih i srednjih škola. I danas je stigla dojava o navodno postavljenoj bombi u tržnom centru u Rajićevoj u centru Beograda.
 
Da je cijela stvar otišla predaleko govori i preteći sadržaj u okviru snimka koji se pojavio nedavno na Twitteru a koji je okačio korisnik koji se predstavlja kao navodno jedan od pripadnika poznate hakerske grupe Anonimus, prenosi Mondo.rs.
 
"Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku djecu i zato ste vi naša sljedeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslijepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas", čuje se na snimku.

Danima se građani kako Beograda, tako i gradova u Srbiji, maltretiraju lažnim dojavama o podmetnutim bombama u tržnim centrima, avionima, zoo-vrtu, školama, na mostovima...
 
Srbi su na Twitteru odmah reagovali i pokazali dotičnom da ga se ne plaše. Objavljen je snimak iz serije "Moj rođak sa sela" u kom Rajko Malešević (koga glumi Tanasije Uzunović) poručuje: "Šta ti je, prijatelju, ajde? Nije red silu da spominješ. Ti prebiješ nekog od naših, mi ti zapalimo stovarište... Ti nama štalu i mašine, mi tebi kuću... Ti ubiješ nekog od naših, mi ti pobijemo sve živo što imaš u kući... I kakva ti je to računica?"
 
Objavljeni su i gifovi na kojima su lider SRS Vojislav Šešelj, Hazbula, Manda iz filma "Lepa sela lepo gore"...
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )