Foto: srpskainfo.com

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zoranah, svoj uticaj na mrežama koristila je kako bi propagirala svoj antivakserski stav. Ipak, po svemu sudeći ona se sada vakcinisala protiv korone.

Priče o nedosljednosti srpske influenserke potegle su se kada je ona na Instagramu počela da dijeli fotografije iz Pariza, te su mnogi došli do zaključka da je primila vakcinu kako bi mogla da putuje.

Čim su je vidjeli na aerodromu, njeni pratioci sa društvenih mreža su je pitali da li se ipak vakcinisala kada ide u Francusku, ali ona nije odgovarala. Ipak, odgovor je i više nego jasan jer je u ovoj evropskoj zemlji od ljetos uvedena mjera sa kovid propusnicama (što podrazumjeva da imate potvrdu da ste vakcinisani sa obje doze ili negativan PCR test ne stariji od tri dana).

U prilog tome govori i video koji je Zorannah objavila na Jutjubu, gdje se u jednom kadru jasno vidi papir, odnosno potvrda o izvršenoj vakcinaciji, što su njeni fanovi odmah primjetili i objavili putem Instagrama.

Podsjetimo, prije samo nekoliko mjeseci blogerka je izazvala bijes javnosti kada je putem društvenih mreža propagirala antivakserski stav. Ona je pitala svoje pratioce da li će pristati da se vakcinišu i zašto hoće/neće.

Kada su joj stigli odgovori, influenserka je objavila oko 50 negativnih komentara i svega jedan pozitivan.
– Uglavnom je odgovor “ne”. Sigurno oko 90 odsto. Šta mislite, koje je moje mišljenje? – napisala je Zorannah uz smajli, aludirajući da je odgovor da ni ona neće da je primi.

Potom je na Instagram storiju poručila da zna da je ovim stavom uznemirila mnoge, pa je navela “da jedva čeka da je kontaktiraju da skine ove objave”. Nakon toga je snimila i video u kojem detaljno objašnjava zbog čega neće da se vakciniše. Upravo zbog toga su je osudili mnogi fanovi i poručili da se “prodala” zarad jednog putovanja, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )