Foto: Twitter

Bunker je opremljen s integriranim kompleksnim sigurnosnim sistemom koji vas štiti od eventualnih provalnika. Švajcarski dobavljač utvrđenih podzemnih rezidencija Oppidum predstavio je bunkere "L'Heritage" za ljude koje žele da žive lukuzno čak i u slučaju apokalipse. "L'Heritage" bunkeri su sigurna lokacija za imućne osobe sa bogatstvom većim od 100 milona dolara.


Zbog redukovanog broja objava na Facebook za nesmetano praćenje vijesti i ostalog sadržaja, dodajte besplatnu aplikaciju cafe.ba ! Klikom OVDJE !
 

Bunker je projektovao francuski arhitekta Mark Prigent, a obuhvata do 1.000 kvadratnih metara prostora koji je prilagođen svakodnevnom životu i poslovnim aktivnostima. Ima sve od spavaćih soba, kupatila i kuhinje do konferencijske sale.

L'Heritage se može prilagoditi individualnim potrebama i po potrebi se može postaviti unutrašnja bašta, spa centar sa bazenom, galerija za privatnu umjetničku kolekciju, pa čak i garaža za vozni park od deset luksuznih vozila.
 
Naravno, bezbjednost je na prvom mestu. Bunker je opremljen integrisanim kompleksnim sigurnosnim sistemom koji vas štiti od potencijalnih provalnika. Tu su i fiksna sigurnosna vrata sa biometrijskim čitačem koji istovremeno skenira iris, dlan i otiske prstiju, tako da samo vi i vaša porodica možete da uđete u bunker.
 
Unutar bunkera se nalaze i dva sistema za filtriranje vazduha i industrijski generatori koji omogućavaju da svi sistemi u bunkeru rade bez ikakvih problema.

Na snimku je kompleks izgrađen u Češkoj nešto ranije;

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )