Foto: Pixabay

Nema sumnje da svako voli ponekad da se počasti nekim dobrim komadom odjeće ili obuće, možda i putovanjem ili jednostavno ručkom u restoranu.

Međutim, za pojedine horoskopske znake trošenje novca može da bude potpuno nekontrolisano.
 
Astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva da su zapravo Ovnovi, Vage, Lavovi, Rakovi i Škorpije, najveće trošadžije, a mi smo saznali i na koji način:
 
Vaga
S obzirom na to da je pravi esteta, kada ugleda nešto što je lepo i što joj se dopada, Vaga to jednostavno mora da ima. Ukoliko nema gotovinu, kreditne kartice i čekovi joj postaju omiljeni vid plaćanja, a neretko će pozajmiti i od prijatelja, samo da ima to što je zamislila.
 
Lav
Lavovi se uglavnom vode onom parolom "ja sam zaradio, ja ću i da potrošim". Čemu novac, ako ne može da ga iskoristi da bi udovoljio, ali ne samo sebi, već i drugima. Često će se odlučiti da kupi neku skupocjenost drugoj osobi, znajući da će je na taj način obradovati.
 
Ovan
Ako neko ima sreće u životu sa novcem, to su Ovnovi. U stanju su vrlo lako i brzo da ga zarade, ali ga zato lako i troše i imaju neozbiljan pristup prema njemu. Ne smije da se dogodi da im nešto zafali, odmah kupuju da nadomjeste.
 
Rak
Rakovi su generalno štediše, ali samo da bi kasnije tu sačuvanu sumu novca potrošili na veće, krupnije stvari. Odjednom će dati pare za kola, putovanje, stan, pa djeluju kao prave trošadžije.
 
Škorpija
Škorpija se ne plaši da preuzima finansijski rizik, pa je često na dobitku, ali i na gubitku s novcem. Kada dobija, voli da troši na luksuzne stvari, ali i da počasti prijatelje istim.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )