Foto: Arhiva

Bježim iz države prije nego što masnokosi pošalje hitmena, napisao je Baka Prase na Instagramu

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase obavijestio je pratioce da je napustio državu zbog toga što strahuje za svoj život nakon konflikta sa Željkom Mitrovićem.
 
Već danima traje medijski rat vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića i Bake Praseta, a po svemu sudeći, ne nazire mu se kraj.
 
Do konflikta je došlo kada je Bogdan optužio Željka da mu duguje pare, što se ispostavilo kao neistina, te da Ilić zapravo duguje Mitroviću.
 
Željko mu je odmah odgovorio i najavio dokumentarni film o Bogdanovim kriminalnim radnjama, a sada je jutjuber odlučio da napusti zemlju.

- Bježim iz države prije nego što masnokosi pošalje hitmena (plaćeni ubica op.a.) - napisao je Baka Prase na Instagram storiju.
 
Međutim, mnogi su posumnjali da je jutjuber pobjegao iz straha za svoj život.
 
Odmah su krenule spekulacije da Srbiju želi da napusti prije dokumentarnog filma čija je premijera najavljena u četvrtak, kako nakon njegovog emitovanja policija ne bi mogla da ga uhapsi.
 
Inače, Baka Prase je u nekoliko svojih objava na društvenim mrežama pokušao javno da udari na sina direktora Pinka i pomenuo nesreću kada je nastradala Andrea Bojanić.

Mitrović je odlučio da ne dozvoli da se šire tvrdnje bez dokaza, pa je objavio novi snimak na Twitteru.
 
- Kad pogledate ovaj video, shvatit ćete koliko je Baka Prase jedna obična kriminalno-pe*erska debilčina, ali od četvrtka će razumjeti da mu se smiješi od 2 do 12 godina robije kad ga otvorim po svim kriminalnim aktivnostima! Sa ocem pokojne Andree sam u komunikaciji od prvog dana nesreće - napisao je Mitović uz priloženi snimak.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )