Foto: Printscreen/youtube

Boris Beker, živa legenda tenisa i bivši trener Novaka Đokovića, govorio je o situaciji srpskog tenisera.

 
Bekeru je veoma žao što se sve ovo desilo i pita se ko je ovde loš momak.
 
Nijemac je stao u odbranu Novaka Đokovića.
 
"Veoma mi je žao zbog njega, bliski smo, ostali smo prijatelji. Mnogo je pogrešnih stvari u ovoj situaciji, pitanje je ko je ovde loš momak, a javnost misli da je to Nole. On često pravi greške, ali nisu u pravu, sada je donio potrebnu dokumentaciju, a od 26 igrača koji su tražili izuzeće, petoro je dobilo i jedan od njih je Novak", kaže Beker za "Eurosport" i nastavlja:
 
"Lična je odluka da li nekom želite da kažete svoje zdravstveno stanje, istina je da ne morate da kažete nekom strancu da li ste bili bolesni u poslednje dvije godine ili pre nedjelju dana, mora da postoji privatnost. On je kao uzor i najbolji teniser svijeta morao da napravi primjer od sebe, ali pored svega, to je njegov život, njegove odluke i mi to moramo da poštujemo".
 
O porodici Đoković.
 
"Mislim da je njegov otac prešao liniju i da mora da se pokaje za sve što je rekao jer mu to nikako ne pomaže. Njegovi roditelji i brat su emotivni, ali to nije izgovor", kaže Beker.
 
O ostalim grend slemovima.
 
"Ovo me tjera da pomislim šta će biti u budućnosti, kako će biti na ostalim Grend slemovima, uglavnom svi imaju ista pravila i najbolje bi mu bilo da se vakciniše da bi mogao da igra".
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )