Foto: Screenshot

Pjevačica Nataša Bekvalac jednom prilikom je greškom poslala poruku sadašnjoj supruzi svog bivšeg muža, misleći da piše svojoj kćerki.

Na pitanje da li je riječ o Maji Ognjenović, sadašnjoj supruzi njenog bivšeg muža Danila Ikodinovića, Nataša je objasnila da se ne radi o Maji, ali da je tačno da se ta situacija dogodila, samo sa drugom ženom.
 
– U pitanju je drugi bivši muž i njegova sadašnja žena. Došlo je do zabune. Moja kćerka je nešto mutila sa brojevima telefona i dobila sam obavještenje da se pridružila Vajberu. Pisala sam joj i slala one stikere “Vidim te šta radiš”, “Pratim te”, “Za petama sam ti”, “Dišem ti za vrat”. Kada sam vidjela da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogriješila i da to nije moja jćerka – ispričala je pjevačica.
 
Nataša je otkrila i da su ona i njena starija kćerka Hana, koju je dobila sa Danilom, ubijedile Ikodinovića da svi zajedno idu kod psihologa, budući da je Hana u pubertetu i da je taj period izazovan za sve njih.
 
Na pitanje kog bivšeg partnera je najviše voljela, odgovorila je:
 
– U dobrim sam odnosima sa svim muškarcima koji su dio moje prošlosti, osim sa jednim. Ne mogu da se odlučim koga sam najviše voljela… Voljela sam ih sve drugačije i jako – rekla je.

Nataša se udavala tri puta, i isto toliko puta razvela, prenosi Blic.
 
– Meni uopšte nije lako, samo tako izgleda! Ne razvodim se lako, već sa razlogom – rekla je pjevačica.
 
Bekvalčeva se osvrnula i na odnos sa Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim je nedavno snimila duet, nakon čega su počele da kruže priče da je među njima bilo nešto više od prijateljstva.
 
– To nije tačno, učinjena mi je velika nepravda! Te priče su me spriječile da mi on postane pravi prijatelj – iskrena je bila Nataša, koja je rekla i da će dokle god diše ljubiti svoje kćerke u usta, iako je mnogi osuđuju zbog toga, kao i da će i sa 60 godina partijati na Ibici, koja je jedna od njenih omiljenih destinacija.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )