Foto: facebook

Bentley je u svojoj fabrici u Velikoj Britaniji i zvanično počeo sa serijskom proizvodnjom nedavno obnovljenog luksuznog SUV modela Bentayga.

Što se tiče vizuelnih promjena, odmah možemo uočiti par LED matrix prednjih svjetala, prednji branik ima nešto drugačije otvore za vazduh, gril je takođe u matriks "fazonu", dotjerani su prednji blatobrani, redizajnirana je hauba, zadnji krovni spojler, drugačija zadnja svjetla, kao i novi dizajnu alu točkova od 22 inča.

Za unutrašnjost su predviđena dotjerana sjedišta, više mjesta pozadi (+ 100 mm za kolena), zadnja sedišta i sa ventilacijom, unapređeni infotainment sistem sa 10.9-inčnim ekranom, digitalna instrument tabla, kao i standardni Apple CarPlay i Android Auto.

Standardno dolazi i audio sistem od 790 vati i sa 12 zvučnika, a opciono i Naim audio sistem od 1780 vati i 20 zvučnika.

Pored verzije sa četiri sjedišta, 2021 Bentayga će se nuditi i u varijantama sa pet i sedam sjedišta.

Što se game motora tiče, 6,0 litarski biturbo W12 benzinac se više neće nuditi u Evropi, pa preostaju 4,0 litarski V8 biturbo benzinac sa 550KS i 770 Nm, kao i unaprijeđena plug-in hibridna verzija (kombinuje 3,0 litarski V6 benzinac i elektromotor) koja će stići kasnije tokom ove godine.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )