Foto: srpska info/SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Na Fejsbuk grupi Live From Greece povela se polemika oko paradajz turizma, a ovog puta pitanje je glasilo šta to nose čuveni paradajz turisti na ljetovanje.

Odgovori su šarenoliki i dok neki kažu da ne nose ništa, drugi se zadovoljavaju kafom, treći bez domaće rakije ne kreću na put, a neki nose i cijeli arsenal od pašteta, preko paradajza i majoneza pa do kulena.– Sve pare ovog svijeta da imam ponijela bi i kafu i kačkavalj i sve ostalo što mi se jede jer ljetujem za svoju dušu, onako kako volim pa taman zimnicu nosila. Jedem ono što mi se jede- ne svidja mi se sendvič na plaži, pa napravim svoj- to ne znači da ću manje para da potrošim od ove samoprozvane elite što ne razumije zašto se na plaži jede i što se hrana nosi, čak suprotno, obično se takvi najviše preračunavaju za svaki potrošen evrić, glasio je jedan komentar.
 
Dalje su se redali komentari:
 
– Ništa ljepše od čeputanja sapunjare, bijelog luka sa mjesnim nareskom pred čarobnim plavetnilom Egejskog mora – poručuje jedan turista.
 
Neki su odgovorili i slikom:
 
– Neću da lažem, ponesemo slaninice i pršutice. Da li ja ne umijem da nađem ili Grci to ne prave – ne znam, ali kod njih viđam samo one neke gnjecave salame koje ne jedemo, nema ništa “dobro suvo”. Osim toga, domaću kafu naravno – kaže jedna komentatorka.
 
Neki kažu da nose čak i mlijeko:
 
– Ja uglavnom ponesem dvije litre rakije da se nadje . I na kraju zafali, ali izdrži pet dana – dodaje jedan komentator.
 
Neko nosi čak i pekač za hleb, ali i toalet papir.
 
Ima i onih koji poručuju da ako i na moru moraju da spremaju i kuvaju, radije će preskočiti takav odmor, prenosi Blic Žena.
 
A šta je vama obavezno u putnoj torbi?
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )