Foto: instagram

- Nemojte da se nadate uopšte ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete vidjeti, jer bukvalno ne postoji šansa - napisala je Anja

Anja Blagojević, bivša devojka jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase izuzetno je popularna na društvenim mrežama.
 
Ona se, nakon raskida sa Bogdanom nije mnogo oglašavala po tom pitanju, ali sada kada se  pojavila informacija da su isplivale njene potpuno nage fotografije, što je ona oštro demantovala.
 
Naime, Anja se oglasila na Instagram profilu, pa iznijela svoju stranu priče, ogorčena što se njene fotografije zloupotrebljavaju.
 
- Ja stvarno ne znam do kad će pojedini paćenici izmišljati da imaju moje nage slike, snimke i slično... Sad koliko vidim počeli su da u aplikaciji stavljaju moju facu i ko zna šta još rade da bi to kao ličilo na mene - počela je Anja i nastavila:

- Nemojte da se nadate uopšte ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete vidjeti, jer bukvalno ne postoji šansa.
 
- Pronađite smisao života, a ne da vam glavna zanimacija bude fejkovanje nečijih nagih slika, možete samo sebi problem da napravite sa time što radite, nije toliko teško saznati od koga to potiče. Pozdrav - napisala je Anja na Instagram storiju.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )