Foto: facebook

Finski skijaški trkač Remi Lindholm pamtit će Zimske olimpijske igre u Pekingu cijeli život. I to ne po vrhunskom rezultatu, osvojenoj medalji ili ponekoj lijepoj situaciji sa staze.

Sasvim suprotno. Pamtit će ga kao najgore ZOI u životu nakon što mu se na minus 17 Celzijevih stepeni smrznuo penis, pišu 24sata.
 
"Možete samo pogađati koji dio tijela mi je bio zamrznut kada sam završio utrku. Bilo je ovo jedno od najgorih takmičenja na kojima sam sudjelovao. Sve se svelo na to da se izborim i nekako završim do kraja", rekao je Lindholm finskim medijima.

Na stazi je proveo sat vremena i 16 minuta budući da su organizatori Olimpijskih igara skratili utrku s 50 kilometara na 30. Izuzetno nepovoljni i nehumani uvjeti vladali su otkako je ZOI počeo, a nisu zaobišli ni skijaško trčanje.
 
Jednom kada je prošao kroz cilj, požurio je prema timu i zatražio nešto poput termofora koji je momentalno prislonio na genitalije.
 
"Kada je toplina počela djelovati... Ne mogu vam opisati kakva je to bol", dodao je nesretni Lindholm.
 
Da stvar bude još nevjerovatnija, čovjeku se penis zamrznuo po drugi put u životu! Ista situacija dogodila mu se prošle godine u gradu Ruka u Finskoj,pišu 24sata
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )