Foto: lukeford.net / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5)

„Uvod u anatomiju” (Grey’s Anatomy), najduže emitovana serija na temu života i rada ljekara jedne od bolnica u Sijetlu obradiće u novoj, sedamnaestoj sezoni, temu pandemije korona virusa izjavila je Krista Vernof, izvršni producent serije. „Ne dolazi u obzir da najduže emitovana medicinska serija ne obradi najveću medicinsku temu naših života!”

Ona je pojasnila kako je izgledalo dosadašnje pripremanje scenarija prije svake sezone: „Svake godine bi nam ljekari prepričavali svoje najsmješnije ili najluđe doživljaje, ali ove godine to je više izgledalo kao dolazak na terapiju”. Ona je nastavila opisujući turobnu atmosferu u kojoj su proticali sastanci, ljudi su bili blijedi, suzdržavajući se da ne zaplaču: „Pričaju o tome kao o ratu, ratu za čije vođenje nisu obučeni.”

Vernof smatra da je dužnost serije i svih okupljenih oko nje da prikažu događaje koji preokupiraju našu svakodnevicu. „Stalno razgovaramo kako da održimo humor i romantiku serije dok govorimo o ovim zaista bolnim pričama”.

Iako snimanje sedamnaeste sezone još uvijek nije počelo zbog pandemije, nova sezona serije trebalo bi da počne sa emitovanjem na jesen, prenosi „Entertejnment vikli” (Entertainment Weekly).


D. P.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )