Foto: null

BANJALUKA - Branislav Borenović, lider PDP-a oglasio se danas na Twitteru nakon što su se pojavile fotografije druženja u Bijeljini, na kojima se jasno vidi da okupljenji ne poštuju mjere, niti imaju maske, te slave uz hranu i piće u jeku pandemije.

Na fotografijama koje su navodno nastale u vrijeme pandemije, a objavila ih je BN televizija su između ostalih predsjednik gradske Skupštine Slaviša Marković (PDP), direktor zatvora Milenko Gajić (SNSD), Milenko Vičanović (PDP), Slaviša Cacanović i donedavni direktor AD “Grad”.

„Nema dileme, svakom ko svojim neodgovornim ponašanjem ne poštuje mjere slijede sankcije. Ako su tačni navodi koje su objavljeni nema kompromisa - smjena!“, napisao je između ostalog Borenović na svom Twitter nalogu.

BN prenosi da su pomenute fotografije nastale u pogonu proizvodnje stolarije u Bijeljini koja je skoro pokrenuta.

Borenović je danas zatražio i smjenu Staše Košarca, ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, nakon što su se jutros pojavili snimci i fotografije žurke iz Sarajeva.

Na ove fotografije danas je reagovala i Jelena Trivić, podpredsjednik PDP-a, koja je takođe oštro osudila neodgovorno ponašanje stranačkih kolega.

„Ako se pokaže da je fotografija iz perioda od kada traju zabrane okupljanja, tražiću od Slaviše Markovića da podnese ostavku na sve funkcije u stranci i ostavku sa mjesta predsjednika Skupštine grada Bijeljina“, napisala je Trivićeva na društvenim mrežama.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )