Foto: Tanjug/AP

Pop zvijezda Britni Spirs 13 godina bila je pod starateljstom svog oca Džejmija, a sada kada je ponovo slobodna postavilo se pitanje, šta će se dešavati sa njenim sinovima.

Naime, Britni je u od 2004. do 2007. godine bila u braku Kevinom Federlajnom, a par je dobio dvojicu nasljednika, Šona i Džejdena.
 
Na veliku radost kako pjevačice, tako i njenih obožavatelja koju si pomno ispratili čitavu situaciju koja ju je dugo mučila, Britni Spirs i njen bivši suprug neće ništa mijenjati kada su njihova djeca u pitanju, sada kada je ona ponovo "na slobodi".
 
Pop princeza trenutno može da viđa nasljednike Šona i Džejdena kad god da to poželi, kao i njen nekadašnji muž, a poslije razgovora koji su obavili - to ostaje na snazi, prenosi Telegraf.
 
Federlajnov advokat Mark Kaplan ne sumnja da je dječacima ovako jednako lijepo koliko i poznatim roditeljima, prenosi "TMZ", te da ništa neće uticati na rutinu, uključujući i to što im je mama odnedavno ponovo "na slobodi".
 
Prema daljim navodima, takođe, dječaci sada imaju i dovoljno godina da sami donose izvjesne odluke. Pošto se nisu bunili, ne treba ih, kažu, ni dovoditi u neprijatne situacije ili izazivati strah.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )