Foto: TV PINK SCREENSHOT

Filip Car priznao je Dalili Dragojević da ju je prevario sa Majom Marinković, te je ona zbog toga poželjela da napusti "Zadrugu".

Naime, u toku dana Dalila Dragojević otvorila je dušu Drvetu mudrosti i priznala da se plaši za budućnost svoje veze sa Filipom Carem, budući da se u rijaliti prije tri dana uselila njegova bivša djevojka Maja Marinković, ni ne sluteći da ju je već prevario sa starletom, prenosi Blic.
 
Maja i Filip su izabrani za potrčke ove nedjelje, te spavaju zajedno u izolaciji, a sinoć su među njima “pali” i zagrljaji i dodiri.
 
– Maja flertuje sa Carem, ona ima pravo jer je slobodna djevojka, ja nju jesam vrijeđala kada sam se svađala sa Filipom, i ona ima pravo da bude kivna na mene, ali nije mi jasno što sam samo ja tu kriva. Moram da kažem da sam čula da su njih dvoje prilčali noćas, a onda je on nju preporučivao Saletu Luksu. Maji se sviđaju i Janjuš i Car i onda namerno podbada i jednog i drugog, ja sam se iznervirala zbog izolacije, ali nisam otišla da vidim, a on mi je govorio da me voli – rekla je Dalila, pa kroz suze nastavila:
 
– Mnogo mi se sviđa, nije mi lako, volim ga… Plašim se da ću biti povrijeđena i da će to biti moja karma zbog Dejana. Ja nemam povjerenje, ali se trudim da ga izgradim, sada je na njemu da se pokaže.
 
Nešto kasnije Dalila je ustala i krenula na kapiju kako bi izašla iz Zadruge jer joj je Filip prizao da ju je prevario.
 
– Skloni se od mene – govorila je Dalila Matoroj.
 
– Nećeš ti nigdje, mi smo tu, ima da se sabereš i ćao – govorila je Jovana.
 
– Smiri se polako, idemo u radio, hajde malo da legneš – smirivao je Mića.
 
– Gotova sam, nemam više života! Gotova sam! – vikala je Dalila.
 
– Je l’ si ubila nekoga? – pitao je Mića.
 
– Sebe sam ubila! Sebe! Fuj, kako može ovo da mi radi, nakon svega što sam uradila za njega! – vikala je Dalila.
 
– To je život, proći će te, isplači se pa se onda smiri, ništa nije vrijedno – govorila je Matora.
 
– Kakav Car, niko nije vrijedan. Vjeruj bratu, znaš da te ja gotivim. Razvela si se, nije išlo, pa o ovo sa Carem šta ima veze, neka priča sa Majom, možda moraju nešto da riješe, ko da je važno! Stvori sebi život, nemoj se predati Dalila, smiri se. Pa nije on Alen Delon! – nastavljao je Mića.
 
– Nemoj Mićo da me zajebavaš, zaljubila sam se kao konj, vidi kako mi vraća, bacila sam pet godina života zbog njega – urlala je Dragojevićka.
 
Podsjetimo, ona je u “Zadruzi 5” prevarila svog muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, sa kojim je sada u vezi, a ona i Dejan prošle nedjelje su pred kamerama potpisali papire za razvod.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )