Foto: Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić maestralnom asistencijom pokazao zašto je MVP.

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je sjajnu utakmicu u pobjedi Denvera nad Golden Stejtom (128:123) i upisao prvi tripl-dabl ove sezone, a jedna od deset asistencija ipak je bila posebna. Vidjeli smo je na osam minuta do kraja kada je Denver otišao na dvocifrenu prednost (koja će se do kraja susreta ipak istopiti), a prije svega zahvaljujući nevjerovatnoj viziji dvostrukog uzastopnog MVP-a.
 
Nikola Jokić je sačekao loptu dok mu je na leđima bio Kevon Luni, a onda je samo iz okreta bacio u ugao - koji nije u tom trenutku ni mogao da vidi. Jedino ako nema oči na potiljku.
 
Bio je to savršen pas za Kentavijusa Kaldvel-Poupa koji igra tek drugi meč sa Nikolom Jokićem, ali već je znao gdje treba da se nađe kako bi ga Srbin pronašao. Idealnu asistenciju nije upropastio, postigao je trojku za +11 Denvera, međutim šampion se nije tako lako predavao i morali su još Nagetsi da "dodaju gas" kako bi došli do pobjede.
 
Koliko su Voriorsi bili uporni, najbolje pokazuje duel na nekoliko sekundi do kraja (126:123 tada za Denver), kada je Grin umalo polomio i nogu Nikoli Jokiću.

Pogledajte (za sada) najbolju asistenciju Nikole Jokića ove sezone:

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )