Foto: cafe.ba

„Akcija prikupljanja sredstava za nabavku respiratora i/ili druge medicinske opreme u okviru borbe protiv Covid 19 - čašom mlijeka za pluća puna kiseonika“.

Pismo  koje je Udruženje poljoprivrednih proizvođača - mljekara Republike Srpske dostavilo portalu Cafe.ba prenosimo u cjelosti:


Poštovane dame i gospodo dragi proizvođači mlijeka, poljoprivrednici, predstavnici mljekara, proizvođača hrane,

Ne želimo mnogo da pričamo o trenutnoj situaciji svi dobro znamo kakva je. 

Želja nam je da zajedno pokažemo solidarnost i da na najbolji mogući način pružimo podršku našim hrabrim ljekarima i ljudima koji su ugroženi zbog ove pošasti.

 U vezi s tim pokrenuli smo akciju prikupljanja sredstava za kupovinu neophodne medicinske opreme i ako se dovoljno skupi bar za jedan respirator koji ćemo donirati u skladu sa preporukama kriznog štaba Republike Srpske. 

Naša članove pozivamo da popune izjavu koja se nalazi na LINKU, a koju će predstavnici mljekare Mlijekoprodukt njima dati prilikom preuzimanja mlijeka na njihovim gazdinstvima.

Prilozi su dobrovoljni i u skladu sa mogućnostima.  

Pozivamo i sve druge proizvođače mlijeka, koji nisu članovi Udruženja, dobre volje da se pridruže ovoj akciji i sredstva za gore navedene najmene uplate na sledeći račun:

4400936720008, NLB Razvojna banka Banja Luka.

ili da zamole svoje mljekare da one u ime njih uplate ta sredstva na naš račun kako bi se smanjio direktan kontakt sa drugim osobama prilikom uplate.

Molimo i prerađivače mlijeka za maksimalnu podršku. 

Rok je 10.04.2020. godine

 

Ovom prilikom pozivamo i naše partnere, proizvođače hraniva za stoku da podrže ovu akciju. 

Konačna lista svih ljudi koji su izvršili uplatu za ove namjene će biti naknadno objavljena na web stranici udruženja.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )