Foto: Blic.rs

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u julu i avgustu imaće ukupno 10 koncerata, a ako se uzme u obzir da njen honorar iznosi 30.000 evra, to znači da će Ceca biti bogatija za 300. 000 za samo dva mjeseca.

Prethodnih dana već je imala nastupe u Ljuboviji, gdje je pevala pred nekoliko hiljada ljudi na otvorenom i to po najvećem pljusku, a nekoliko dana kasnije pevala je u jednoj budvanskoj diskoteci.

Do kraja mjeseca imaće još jednu tezgu, u Vrnjačkoj banji na stadionu, dok će u avgusti imati još sedam koncerata. Posjetiće Jugovo, Svrljig, Sokobanju, dva puta Makedoniju, Leskovac i ponovo će gostovati u Crnoj Gori. Za tih deset nastupa, kako se piše, zaradiće čak 300.000 evra, što je svakako rekord kad su u pitanju ljetnje turneje domaćih zvijezda.

Jedno od prvih neplaniranih slavlja na kom je Ražnatovićeva pevala bila je u čast Novaka i Jelene Đoković, nakon što je teniser osvojio titulu na Rolan Garosu. Kako saznaje Blic, za to nije uzela honorar. Ona je tada, između ostalog, otpjevala i svoj veliki hit “Tačno je”, a na snimcima koji su kružili društvenim mrežama, mogli smo da vidimo kako Novak i Jelena uživaju u provodu uz Cecine pesme.

Izvor blizak pjevačici govori da ima dosta poziva i ponuda za saradnju i za naredne jesenje mjesece, ali još neće zakazivati termine od septembra jer se ne zna kakva će situacija biti zbog mogućeg pogoršanja stanja sa pandemijom virusa korona. Ona je prije nekoliko dana za medije rekla da se ozbiljno razbolela nakon koncerta u Ljuboviji jer je skoro dva sata bila potpuno mokra od kiše.

– Problem je bio taj što je bina udaljena od smještaja gdje sam se spremala, oko dvadeset minuta vožnje, te se tako na meni osušila mokra odeća i tako sam se razboljela. Danima sam primala jake injekcije, infuzije i inhalacije. Ali kao što vidite, uspjela sam da se oporavim – izjavila je Ceca.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )