Foto: Andrej Cukić/EPA

Nema pauze za košarkaše Crvene zvezde. Nakon duela sa Fenerbahčeom slijedi novo evroligaško iskušenje pošto već sutra(19 časova) u Beograd bi trebao da stigne Makabi.

Istina izraelski tim ima problema zbog odluke svojih vlasti i još je neizvjestan njihov dolazak ali svi se nadaju da će košarkaši doći na utakmicu.


Na klupi crveno-bijelih ponovo će biti Dragan Šakota.


– Vidi se da je Makabi u dobrom trenutku, imaju svoj način igre, izuzetno su agresivni, igraju tvrdo slično Efesu sa puno bekova koji imaju slobodu. Jasno je da je to ekipa pravljena za visok plasman i cilj im je F4. Biće to zanimljiv duel, naša publika će vidjeti i jednu buduću zvijezdu, sina našeg nekadašnjeg igrača Zufera Avdije. I mi imamo naše ciljeve i adute, i očekujem dobru utakmicu – izjavio je Šakota za zvanični sajt.

Dejan Davidovac je naglasio da Makabi u Beograd stiže sa puno samopouzdanja.


– Očekujemo tešku utakmicu i ko god da je protivnik, kada je dupli program, druga utakmica je vrlo specifična i posebno teška. Makabi igra izvanredno, imaju 19 pobeda i pokazali su da imaju odličan tim koji igraju dobro i bez Tarika Bleka i Kaspija. Igraju brzo, sa puno skokova, postižu puno poena iz tranzicije. U srijedu su pobijedili Efea i u Beograd stižu sa puno samopouzdanja. Neće nam biti lako, imamo i nekoliko igrača koji su povrijeđeni a znače puno za našu igru, ali bez obzira na sve rečeno, želimo da odigramo dobru utakmicu i dođemo do pobjede – rekao je Davidovac.


Utakmica će biti odigrana od 19 časova, a pored Dobrića i Dženkinsa meč će propustiti i Marko Jagodić Kuridža koji je u Istanbulu povrijedio skočni zglob.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )