Foto: srpskainfo.com

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Svetog Arhangela Mihaila, uputila je čestitku ministru unutrašnjih poslova, Draganu Lukaču, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima MUP.

U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Vama i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, upućujem iskrene čestitke povodom krsne slave Svetog Arhangela Mihaila, poručila je Cvijanovićeva i dodala da je za Republiku Srpsku izuzetno važno da ima profesionalnu, odgovornu i modernu policijsku strukturu koja može da odgovori potrebama građana i zajednice, kao i brojnim kompleksnim izazovima današnjice.
 
-Kao neraskidivi i sastavni dio identiteta Republike Srpske, pripadnici policije predstavljaju snažan segment bezbjednosti, stabilnosti i vladavine prava, na ponos i čast građana Republike Srpske. Obilježavanje krsne slave je prilika da se sa posebnim pijetetom prisjetimo svih stradalih pripadnika policije u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske. U uvjerenju da ćete i u budućnosti biti snažni čuvari mira, reda i stabilnosti, još jednom vam čestitam slavu i želim mnogo uspjeha na profesionalnom i ličnom planu – navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )