Foto: cafe.ba

Meteorolozi su za danas u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ najavili blagi porast temperature vazduha i povremene sunčane periode.

Na jugu će biti pretežno sunčano, a hladnije će ostati u predjelima gdje se magla duže zadrži, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Dnevna temperatura vazduha od sedam do 13, na jugu do 15, a na planinama i u predjelima sa maglom od tri stepena Celzijusova.
 
Duvaće slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni vjetar.
 
U većini krajeva jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme, a po kotlinama ima magle, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
 
Najhladnije jutros bilo je na Bjelašnici gdje je izmjereno minus šest stepeni u 7.00 časova, zatim na Sokocu, na Han Pijesku i u Drvaru minus tri, te na Čemernu minus dva stepena.
 
Temperatura vazduha u 7.00 časova u ostalim mjestima: Banjaluka, Mrkonjić Grad, Bihać, Tuzla, Kalinovik i Gacko nula, Šipovo, Doboj, Srbac, Srebrenica i Sarajevo jedan, Prijedor, Mrakovica, Novi Grad, Bijeljina, Rudo, Foča, Višegrad i Zenica dva, Bileća četiri, Trebinje osam, Mostar 10 i Neum 11 stepeni Celzijusovih.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )