Foto: Facebook

Ekipa Širokog Brijega oprostila se od UEFA Konferencijske lige nakon teškog poraza od Vlaznije u Albaniji rezultatom 3:0, iako je tim s Pecare u prvom susretu ostvario veliku pobjedu i imao prednost od 3:1.

Nakon prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, a ni pravih šansi na obje strane. Igralo se većinom na sredini terena uz puno prekršaja i grešaka, a na pauzu se ipak otišlo s počenih 0:0.
 
Ipak, već u prvom napadu u drugom poluvremenu domaći tim je došao u vodstvo. Strijelac gola je bio Đurđević nakon centaršuta Gurishte s desne strane, nakon čega je uslijedilo veliko slavlje domaćih navijača. Ubrzo nakon toga sudija je prekinuo utakmicu zbog nedoličnog ponašanja domaćih navijača, ali je nakon 10 minuta ipak vratio igrače na teren.
 
Imami je u 62. minuti anulirao prednost Širokog Brijega iz prvog meča i pogodio za 2:0, da bi veliko slavlje domaćim navijačima donio Đurđević drugim golom u 79. minut kada je rutinski riješio situaciju jedan na jedan s golmanom.
 
U finišu meča su gosti s Pecare pokušali doći do jednog gola i eventualnih produžetaka, ali u tome nisu uspjeli pa su na kraju doživjeli težak poraz i završili učešće u UEFA Konferencijskoj ligi.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )