Foto: ANDREJ CUKIC/EPA

Miloš Degenek, defanzivac Crvene zvezde blizu je odlaska iz beogradskog tima. Statusi na društvenim mrežama jasno sugerišu da stameni štoper neće ostati na stadionu „Rajko Mitić“ a gotovo svaki dan dolazi skrivena poruka.

Iako trener Dejan Stanković ne želi ništa da otkriva jasno je da Degenek blizu odlaska

-Imamo trening u pola osam, da je bilo nešto vjerovatno bi me zvali iz kluba, za sada ne znam, Degenek je naš igrač, ne pravim se da sam pao s marsa, nisam ispratio to – rekao je novinarima Stanković na konferenciji pred meč sa Novim Pazarom.

Ovo je drugi put da Krajišnik napušta Zvezdu. Prvi put je praktično „otjeran“ kako bi klub obezbijedio potreban novac iako Degenek sam nije bio za odlazak.

Prilikom povratka defanzivac je uspio čak i da Zvezdi olakša transfer, smanji finanijske zahtjeve sve kako bi se vratio na Marakanu i osvojio titulu te opet igrao Ligu šampiona.

Međutim čini se da je tokom polusezone negdje puklo na relaciji uprava –igrač i da ovaj put sam Degenek jedva čeka da napusti klub. Indirektno je to najavio kroz priču za ruske medije. Za sad je tajna šta se desilo i zašto je nezadovoljan reprezentativac Australije.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )