Foto: tuzlanski.ba

Policijskoj stanici PS Centar jutros ok 01:15 sati prijavljeno je od muške osobe (64) iz Tuzle, da je u svojoj porodičnoj kući u Tuzli, zatekao beživotno tijelo svoje kćerke (31).

Potvrdili navode

Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici PS Centar/ PU Tuzla koji su izašli na lice mjesta i potvrdili navode prijave, o čemu je odmah obaviješteno Kantonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona, saopćeno je iz MUP-a TK.

– Tokom uviđaja je utvrđeno da je žena imala povredu u predjelu potiljka glave. Danas će biti izdata naredba za obdukciju tijela kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti –  kazao je glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.

“Avaz” nezvanično saznaje da je riječ o stravičnom zločinu, koji je, prema prvim pokazateljima, najvjerovatnije počinila majka 31 -godišnjakinje. Na licu mjesta istražioci su pronašli njena dva oproštajna pisma, ali i predmet kojim je, vjeruju istražioci počinjen zločin. Saznajemo da se radi o čekiću.

U kući, u kojoj je živjela s kćerkom, nije pronađena majka i za njom od jutros traje policijska potraga. Sve raspoložive jedinice MUP TK su na ovoj lokaciji – Tušnju.

Djevojka koja je ubijena, kako nam je rečeno, bila je teški bolesnik.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )