Foto: glassrpske

Nusret Destanović pronađen je mrtav danas, nakon što je u četvrtak prijavljen njegov nestanak, a kako se nezvanično saznaje, prve sumnje su da mu je ubica presudio zbog svađe oko supruge.

Kako se sumnja, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa njegovom suprugom. Prije ubistva navodno je došlo do svađe dvojice muškaraca, a Nusretu je presuđeno udarcem u glavu.
 
Sumnja se i da je ubica pobjegao iz Srbije u Njemačku. Podsjetimo, Nusret D. je nestao na teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.
 
Kako je rođaka ubijenog navela za Telegraf , Nusret je u bunar ubačen sav pretučen i on se povremeno čuo sa ženom, čiji muž mu je navodno presudio.
 
Naime, muž je mladiću iz Tutina poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje.
 
Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla.
 
- Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto - kaže za naš portal rođaka ubijenog mladića.
 
Podsjetimo, Nusretu se trag izgubio u četvrtak, a danas je pronađeno njegovo telo. Sumnja se da je ubica pobegao u Nemačku.
 
- Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čoveka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu. Ubica je pobegao za Nemačku. Niko ništa nije primetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činiloda išta krije - rekla je rođaka ubijenog Tutinca.
 
„Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo tijelo bačeno u bunar. Međutim, sada se čekaju vatrogasci kako bi ušli u bunar i vidjeli da li je to zapravo tačno. Velika je dubina, oko deset metara, ne može sa sigurnošću da se kaže da je to njegovo tijelo. Sve ćemo znati kad dođu vatrogasci. Inače, taj bunar se nalazi u blizini kuće osobe za koju se sumnja da je počinila zločin. Oni su pobjegli - rekao je za RINU jedan od učesnika u potrazi koji se nalazi na licu mjesta.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )