Foto: Printscreen/Instagram

Pjevač Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak pored gostovanja po klubovima i koncertnim salama, jednako voli da radi i privatna slavlja.

Tako je nedavno bio gost iznenadjenja na jednoj svadbi, a atmosferu je od samog ulaska na istu podigao na zavidan nivo. Prvi taktovi hita "Armani" i njegova energija doveli su masu do usijanja.

Bakšiš u iznosu od desetak hiljada eura leteo je na sve strane, ali Goran nije mario, već je svojim pokretima i pjevačkim sposobnostima nastavio da fascinira sve prisutne.

Čini se da mu godine, slava i novac ne mogu ništa, jer kako izvori tvrde Krmak ovaj posao radi isključivo iz ljubavi.

“Goran od prve pojave na javnoj sceni važi za čoveka kome dobra energija ne fali. Pored autentičnog stila oblačenja, jednako dobro peva sevdah kao i brže, savremenije pesme. Zbog čega može da peva u klubovima, kafanama, na svadbama, ali i velike koncerte. Ono što zasigurno znam da pevačkoj veličini i šoumenu poput njega fali samo serija koncerata u vidu turneje kako bi se krug upotpunio. Ali, na veliko zadovoljstvo publike i nas, uslediće i to kada dodje pravi momenat”, tvrde izvori bliski Krmku, prenosi Telegraf.

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )