Foto: Facebook

Milica Grabić (25) nestala je sinoć u Batajnici. Kako je ispričala njena sestra Marija, djevojka je posljednji put viđena oko 20 časova u centru mjesta. Sa njom su bila i dva momka.

"Viđena je na trafici i sad čekamo snimak sa kamere kako bismo utvrdili ko su ta dva momka sa kojima je bila",  ispričala je Marija Telegraf.rs.


Milicu je, takođe, vidio i otac u jednoj prodavnici u Batajnici.


"Otac je kazao da ju je i on vidio negdje oko 20 časova, tako da ne znamo da li je to bilo prije ili poslije njene kupovine na trafici", rekla je za Telegraf sestra nestale djevojke.


Kako kaže sagovornica, porodica je potpuno u šoku i nije im jasno kako djevojka može da nestane i da niko ne zna gdje je.


"Milica niti pije, niti se drogira, pa da se pomisli da je možda negde pala i povrijedila se",  ističe Marija jedva govoreći.


Nestala djevojka se majci javila oko 22 časa kad je rekla da ide da se nađe sa Milošem.


"Ona nije rekla da ide da se nađe sa momkom, već sa tim nekim Milošem. Mi ne znamo ko je taj mladić", napomenula je sestra i apelovala da se javi svako ko nešto zna o Milici.


Telefon nestale djevojke je nedostupan. Takođe se gubi svaki trag i njenom automobilu, a sva dokumenta su ostala kod kuće. Milica je vozila "folksvagen polo" crne boje registarskih tablica BG 1849 UN.


Svako ko je vidio Milicu ili ima bilo koju informaciju o njoj neka javi na 062343702.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )