Foto: Twitter

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je sedmi trofej Vimbldona, a izjavu nakon finala je iskoristio da se našali na račun Nika Kirjosa.

Njih dvojica su se našalili prije ovog susreta da će večeru platiti onaj ko pobijedi u finalu Otvorenog prvenstva Engleske.
 
"Nik, vratićeš se. Ne samo u Vimbldonu, već i u nekom drugom Grend slem finalu. Znam da je teško naći riječi utjehe, ali pokazao si zašto jesi jedan od najboljih na svijetu na ovoj podlozi. Sigurno ćeš još mnogo pokazati", rekao je Đoković nakon čega su ga podsjetili na izjavu:

"Zato je izgubio. Ne znam da li ćemo to uraditi večeras ili neke druge večeri. Ovo je početak jednog prijateljstva."

Skrenuta mu je pažnja da Kirjos nije predložio večeru, već izlazak u klub.
 
"Nisam odmah odgovorio, žena je bila pored mene. Počnimo sa večerom i pićem", odgovorio je srpski as.
 
Još jednom je iskoristio priliku da istakne koliko mu je važan ovaj Grend slem.

 
"Poseban turnir za mene, uvek je bio i biće. Inspirisao me da počnem da igram tenis na malom mestu na planini u Srbiji gde su moji roditelji držali restoran. Gledao sam Samprasa kako osvaja turnir i zamolio dedu da mi kupi reket. Samo igranje ovde je bilo veliko, kamoli osvajanje. Sa svakim dolaskom mi igranje ovde sve više znači. Zahvalan sam što sam tu sa peharom", istakao je Đoković.
 
U Londonu je neporažen od 2013. godine.
 
"I ovo mesto voli mene, nadam se. Ovo je jedan od posebnih terena. Kada god izađem trava nije ni načeta. Ovaj turnir ima najveću istoriju. Zahvalan sam što sam ponovo ovde", zaključio je Đoković.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )