Foto: TENNISWORLD

Srpski teniski as, Novak Đoković je u intervjuu za italijanski list "Corriere della Sera" govorio o rivalstvu sa Rožerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Objasnio je da nikada nije bio prijatelj s Švajcarcem i španskim teniserom, među rivalima to nije moguće.

"Uvijek sam imao poštovanja prema Federeru, on je jedan od najvećih svih vremena. Imao je izvanredan uticaj, ali nikad nisam bio blizak s njim. Isto je i sa Nadalom. Išli smo zajedno na večeru dva puta, ali ni s njim je prijateljstvo nemoguće", rekao je Đoković.
 
Dodao je Srbin:
 
"Uvijek sam mu se divio i poštovao ga. Zahvaljujući njima postao sam ono što jesam. Ovo će nas zauvijek ujediniti. Nadal je dio mog života: u posljednjih 15 godina viđao sam ga više nego svoju majku."
 
Govoreći o velikoj trojici, Đoković bira dva meča svog života: "Finale Vimbldona 2019. godine: publika je vrištala 'Rodžer Rodžer', a u meni je poklič postao 'Novak Novak'. Drugi je finale Australijan Opena 2012. protiv Nadala, fizičku bitku koja je trajala šest sati", prenosi "TennisWorld".
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )