Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pobijedio je poljskog tenisera Huberta Hurkača sa 2:1, a po setovima je bilo 7:6, 4:6, 6:1.

Uspio je Novak da prevaziđe današnju prepreku u vidu Poljaka, ali gubitkom drugog seta prolazak u polufinale nijeu njegovim rukama.
 
Naime, Novak je trebao da dobije današnji meč sa 2:0, ali ni u tom slučaju on ne bi bio siguran za nastavak takmičenja, ali bi sigurno bio u daleko boljoj poziciji. U ovom slučaju njegova sudbina je u rukama Janika Sinera koji se, nakon što je Hurkač osvojio drugi set, plasirao u polufinale Torina i tako postao prvi Italijan ikada koje mu je ovo pošlo za rukom.
 
U ovoj situaciji Siner može sebi da ''šteli'' poziciju sa koje želi da prođe dalje. Ukoliko mladi italijanski teniser savlada Runea u tom slučaju Đoković prolazi kao drugi, a ukoliko izgubi Rune će proći sa prve pozicije, on sa druge, a Novak bi pakovao kofere.
 
Đokovićeva konačna sudbina na Završnom turniru biće odlučena večeras pošto se od 21.00 čas sastaju Janik Siner i Holger Rune.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )